<div style='background-color: none transparent;'></div>

Home » » ဓါတ္ခြဲခန္းမွာ ဖန္တီးထားတဲ႔ ဟမ္ဘာဂါ

ဓါတ္ခြဲခန္းမွာ ဖန္တီးထားတဲ႔ ဟမ္ဘာဂါ

ကမၻာေပၚမွာ ပထမဆံုးအႀကိမ္ ဓာတ္ခြဲခန္းထဲမွာ ဖန္တီးထားတဲ့ ဟမ္ဘာဂါကို ဒက္ခ်္လူမ်ိဳး သိပၸံပညာ ရွင္ေတြက ေဖာ္ထုတ္ခဲ့ပါတယ္။ ဒီဟမ္ဘာဂါကို လန္ဒန္ၿမိဳ႕မွာ ျမည္းစမ္းစားၾကည့့္ခဲ့ၾကပါတယ္။
ႏြားရဲ႕ႂကြက္သား အသားမွ်င္ထဲက ကလပ္ဆဲလ္ကို ႀကီးထြားေအာင္လုပ္ၿပီး ၁၄၀ ဂရမ္ေလးတဲ့ အသားျပားျ ဖစ္ေအာင္ သိပၸံပညာရွင္ေတြက ဖန္တီးယူခဲ့ၾကတာပါ။ ဒီလိုဖန္တီးဖို႔အတြက္ အခ်ိန္ ၂ ႏွစ္ေက်ာ္ၾကာၿပီး ကုန္က်စရိတ္ ေဒၚလာ ၃ သိန္းေလာက္ ရွိတယ္လို႔ ဆိုပါတယ္။
ျမည္းစမ္းစားၾကည့္သူေတြကေတာ့ သူ႔ရဲ႕အရသာဟာ ဟမ္ဘာဂါ အစစ္ နီးပါး ေကာင္းတယ္လို႔ ေျပာဆိုၾက ပါတယ္။ အသားအစစ္ေလာက္ေတာ့ စိုစိုရႊဲရႊဲ မရွိလွဘူးလို႔ ျမည္းၾကည့္သူတဦးကေျပာၿပီး၊ ေနာက္ တေ ယာက္ကေတာ့ အဆီ သိပ္မရွိဘူးလို႔ ဆိုပါတယ္။
ဒီစမ္းသပ္မႈဟာ တေန႔က်ရင္ အစာျပတ္လပ္မႈေတြ ျဖစ္တဲ့အခါ ျပႆနာ ေျဖရွင္းႏိုင္မွာျဖစ္ၿပီး၊ အသား ထုတ္လုပ္ငန္းက ထြက္လာတဲ့ ဖန္လံုအိမ္ဓာတ္ေငြ႔ ပမာဏကိုလည္း ေလွ်ာ့ခ်ႏိုင္မွာ ျဖစ္တယ္လို႔ သိပၸံပညာ ရွင္ေတြက ေျပာၾကပါတယ္။
အခုကေတာ့ ေဒၚလာ သံုးသိန္းေက်ာ္ ကုန္က်တဲ့ ဟမ္ဘာဂါ ဆိုေတာ့ စားႏိုင္ဖို႔ေတာ့ မလြယ္ႏိုင္ဘူး ထင္ပါတယ္။
 
Share this article :

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © 2011. ေအာင္သက္ခုိင္ . All Rights Reserved
| Contact Us | Privacy policy | Term of use | Widget | Advertise with Us | Site map